Sibirkatt

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Sibirkatt. Du kan også legge inn egne erfaringer om Sibirkatt.

Sibirkatt bilder

SibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkattSibirkatt

Erfaringer med Sibirkatt

Her er det leserne har sagt om sibirkatt. Skriv kommentar

Anonym sier: Dette er de fineste katterasene som fins! De har kraftige poter og er helt nusselige i ansiktet. Jeg har 1 sibirsk katt og 2 maine coon. Min sibirkatt er minstemann men den er sjefen i huset!
13.01.2009

Lisa sier: Jeg elsker sibirsk katt! De har veldig søte poter' De er på en måte litt chubby, finnes det et norsk ord for det? Så klumpete og gode lissom
11.03.2010

Ståle og Mona sier: Hei.
Vi er et par som har veldig lyst til å skaffe oss en katt. Min mann elsker katter og jeg synes også det er staselige dyr, men jeg har dessverre allergi. Finnes det testhjem i Sogn og Fjordane?
Vi kunne ev. også tenke oss å være forvert eller en omplasseringskatt. Vi har ikke barn, så katten vil nok få all oppmerksomheten og bli litt bortskjemt kjenner jeg oss rett. ;O)
Om det finnes et testhjem her i nærheten er vi veldig interessert.
Vi bor landlig til, enebolig med veranda på 71 kvaderat og skogen rett over rekkverket så nydelige omgivelser for en katt å utforske og utfolde seg i.
22.01.2011

Marthine sier: Selv om jeg foretrekker min Birma, så er denne rasen helt nydelig! Traff på en dame med 4 slike hos dyrlegen min for 2 år siden, og ble helt betatt, så kanskje neste gang ? ;-)
02.02.2011

Camilla sier: Vi hadde en Sibirkatt, som desverre mest sannsynlig ble påkjørt. Vi og alle vi kjenner har vært mektig imponert over den katten, dens temperament og behagelige vesen. Han var en veldig aktiv jeger og veldig glad i å være ute, bare det ikke var over tredve kuldegrader. Da bare snøftet han i døra og gikk inn. Han var spesielt aktiv i sitt kull og merket seg ut ved å være en veldig nysgjerrig gutt. Han hadde nerver av stål og var veldig avbalansert. Når to sjuåringer hoppet tau i stua med fem cm klaring mellom seg, la han seg akkurat der og slappet av...! På vinteren når det var veldig kaldt ute, var han litt mer rampete inne, sto og lusket på oss i hjørner og hoppet frem for å ta oss når vi gikk forbi...Men uten klørne ute, det var helt klart at han bare tulla med oss.Han var en ordentlig smarting, kom seg ut og inn de utroligste steder, "jaktet" på maten vår ved å "vente" oss ut (biffen på tallerken var i løpet av et sekund, når jeg snudde meg, UNDER bordet med han gumlende fornøyd...) Han kom og la seg ved siden av oss hvis han merket at noen var lei seg, kunne i hvertfall virke sånn...En helt UTROLIG majestetisk katt. Og ingen av katteallergikerne vi kjenner reagert.
23.11.2011

Vanja Kvalstad sier: Jeg har fått låne ei jente på litt over to år. Hun lager masse lyd og er veldig aktiv. Det er som om hun skal hoste og så freser hun en hel masse. Tar du på labbene hennes biter a med en gang. Hun er tydligvis bestemt av seg. Jeg har hatt mange raser, men dette er den særeste så langt.
07.06.2012

Ina sier: Hva er forskjell på denne katterasen og norsk skogkatt og maine coonen? Har nosk sogkatt men ser ikke forskjell på desse 3 rasen:(
08.06.2012

Hege sier: Min mor har hatt sibirkatt. Positivt sær, sosial, kosete, herlig, godt gemytt. Har en sønn med ADHD, hun var tålmodig med ham.
15.09.2014

Kari sier: Sibirkatter er flotte katter. Litt synd at alle kattene som er avbildet her IKKE er Sibirkatter. De er søskenrasen til Sibir. Neva Maskerad katter. Sibirer har aldrig blå øyne og maskefarger. Det er det Neva som har.
Sibirkatter finnes i alle farger untatt maskefarger (colourpoint) slik som de avbildede kattene her.
15.11.2016

Din kommentar om Sibirkatt:

Flere katteraser

Brukere som leste om Sibirkatt var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter