Manx

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Manx. Du kan også legge inn egne erfaringer om Manx.

Manx bilder

ManxManxManx

Erfaringer med Manx

Her er det leserne har sagt om manx. Skriv kommentar

Vigdis Thuv sier: Vår Manx er en kastrert hann på ca. 1 år. Han har ingen hale, har lange bakbein, store poter, rundt fint ansikt og det høres godt når han kommer "labbende".
I høst var den borte i ca. 1 uke og da han kom tilbake var han tydeligvis blitt mishandlet.
Veldig redd og tålte ikke at noen tok etter han, da klorte og bet han. Selv om han er blitt veldig mye bedre, bestemmer han om vi kan kose/ stryke - om han ikke vil, biter og klorer han.
Ellers er han utrolig sosial og smart. Han vet godt hva han får lov til.Når matmor irettesetter han, kan han finne på å hevne seg, ved f.eks. rive i en blomst eller legge seg demonstrativt midt på spisebordet. Han er begynt å "prate" litt, men stort sett når han får mat. Vår Michael har en veldig sterk personlighet, men vi ønsker oss en mer kosete katt. Blir han det- mon tro?
28.04.2010

katteelsker sier: Manxkatten er en lokal variant av rasen katt hjemmehørende på øya Man i Irskesjøen. Den kjennetegnes på at halen er kort til manglende, og at bakbena er tydelig lengre enn forbena. Den har i lange tider vært brukt som gårdskatt, med rykte som meget flink smågnagerjeger fra ung alder av.
24.10.2010

La katter leve sier: De er så kule, den korte halen er så spesiel :D
09.03.2011

Bolette sier: Eg har ein manx på 12 år.
Da den le født var det en norsk skogkatt når hun var 8 ble hun til ein manx.

Hun var borte i tre dager. Da hun kom tilbake var halen revet av og det hang bare det blodige benet igjen. Hun er ein ukosete stor manxjente som elsker mat og godbiter:-)
28.05.2012

Din kommentar om Manx:

Flere katteraser

Brukere som leste om Manx var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter