Cornish rex

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Cornish rex. Du kan også legge inn egne erfaringer om Cornish rex.

Cornish rex bilder

Cornish rexCornish rexCornish rexCornish rex

Erfaringer med Cornish rex

Her er det leserne har sagt om cornish rex. Skriv kommentar

|x sier: uffameg så kvalme katter. jeg nesten brekker meg. får frysninger av å se på disse bildene og skjønner ikke hvorfor noen vil ha disse dyra i hjemmene sine.
18.04.2009

Dina sier: En flott katterase som har sitt helt unike preg. Jeg ha hatt 2 cornish rex (søsken) og de er de beste kattene jeg noen gang har hatt (har hatt katt i alle år.
19.05.2009

allergiker sier: er det mulig å ha en cornish rex viss atte man har allergisk reaksjon med katter?
15.06.2009

pusen sier: Hva er det som er så stygt med disse kattene da??! Familien til venninna mi har en ho-pus på 3 år og hun er en cornish rex, det er den mest kosete katten jeg vet om! Sjempesjønn!
22.06.2009

anonym sier: Allergiker: hør med en eventuell oppdretter om du kan komme å være sammen med kattene. Har du vurdert sibirkatten? Den er det de fleste allergikere som ender opp med.

Kvalme katter? Dette er de skjønneste som finnes - fikk gleden av å holde en slik på katteutstilling. Se dem i levende live du - bilder gjør denne rasen stor urett :-)
10.08.2009

Kikki sier: De er så vakre!
11.03.2010

hundefrisøren sier: Cornish rex er en aldelid nydelig katt, den er
lett og holde ren,den der kjærlig og kjempegod,
går godt i lag med hunder.
Hilsen en som elsker den rasen.
13.09.2010

Bøffa sier: Jeg har en katt blanding av cornish rex og devon rex. Den er ni år og heter Elvis. Jeg er allergisk mot vanlige katter. Men denne rasen går fint.En helt nydelig rase kloke snille og kosete. Kjempefint å ha som innekatt.
22.09.2010

venninen som avskyr denne katterasen sier: Cornish Rex er en ganske spesiell katterase. Min vennine har en, og jeg liker den virkelig ikke. Så fæle katter har jeg aldri sett før. Har ikke sagt det til henne men kanskje hun leser dette da :) Det er ikke så mange cornish rex her i Narvik! Fra wikipedia leser jeg at cornish rex passer bra som innekatt, men skjønner ikke hvordan hun gidder å ha den masete innekatten hos seg hele tiden. Blæh, for noen kjipe dyr sier nå jeg. Jeg er et hundemenneske men katter er ok, så lenge de har pels eller så lenge de ikke har så stygg pels som cornish rex (rotter!!)
24.10.2010

monso2 sier: Cornish rex er en flott katterase. Vi har en på 2 år som går sammen med 2 andre katter og en chihuahua. Han vil ikke løftes opp, men legger seg gjerne på fanget til matmor når han føler for det. Han er også veldig glad i å være ute.Selv om katten ikke er verdens peneste er ikke alle mennesker pene heller...
12.12.2010

Katte dama sier: Dette er ein supertsøt katterase!
Skal ha meg ein sånn når jeg flytter ut til mitt eget hus!
Vi har to katter og mamma vil nok ikke komme til meg mer om jeg får meg ein sånn men jeg vil ha ein
24.03.2012

Pusen sier: Hallo min farmor har hatt en sån katterase sgam sjønne. de er både vakre fine og nydelige! DE SOM IKKE LIKER DEN RASEN BØR KANSJE IKKE skrive så mye stygt om dem. For det er faktiskt andre folk iverden som liker den rasen!!! (Svart er penest)
14.05.2012

Cornish rex sier: Nei katten er kasnkje ikke fin, betyr ikke at dere skal hate den fordiom vel? Ikke alle mennesker er fine heller men hater dere dem?
Tro ikke det....

Det er ikke utseende det kommer an på det er innsiden! Jeg vil heller ha ein cornish rex som er snill og kosete enn verdens søteste huskatt som biter og klorer!
tenk dere om to ganger før dere bannlyser ein uskyldig, minde pen katt! Har jo sefølelig erfaring med rsen da jeg har fire stykker, alle er helt unike.-)
08.06.2012

Marianne sier: Cornish Rex har et spesielt utseende! Noen synes rasen er stygg, andre synes den er blant de aller vakreste kattene. Det er gjerne enten eller, som kommentarene her bevitner.
Cornish Rex er katteverdenens Mynde. Den skal være slank, elegant, sterk og muskuløs. En rask sprinter, som elsker å leke. Meget intelligent, supersosial og nygjerrig. Trives godt i aktive familier med barn, hunder og andre dyr. Virkelig en festlig rase, som eierne kan ha mye glede av dersom man har en god porsjon humoristisk sans! For de er god underholdning. Har man en Cornish Rex i huset, trenger man ikke lenger kjede seg!
Pelsen er silkemyk og skal ha tettsittende bølger. Meget lettstelt og røyter lite.
06.11.2012

Cornish Rex eier sier: Etter mange år med andre katter, har jeg nå hatt Cornish Rex katter de siste årene. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke fikk meg Cornish Rex tidligere!
Fantastisk herlige katter!
Veldig snille og smarte katter. Får usedvanlig god kontakt med dem, nesten som hunder på det viset.
De er veldig aktive, de liker å følge med på det som skjer i huset, men de er dyktige til å finne på ting alene, hvis de ikke har noen å leke sammen med. Siden dette er veldig sosiale katter, så trives de best sammen med en eller flere av samme rase, men det kan erstattes med en veldig aktiv eier, eller barn eller en hund i huset.

Absolutt en rase jeg kan anbefale til katteelskere som ønsker en sosial, oppvakt og lettstelt katt.
06.11.2012

tinka sier: Jeg har ei hu katt, devon tex. Har veldig lyst til å ha katt unger er veldig allergisk. Hvordan får jeg kontakt, me andre som har jabber? Min er ren raset, men det er ikke no dressur katt ol...???
23.11.2012

Tril sier: Cornish Rex er en vakker katt, men er kanskje litt spesiell for de litt mer konservative. Jeg har en Cornish Rex og en Devon Rex. De er de snilleste og morsomste kattene i verden. Små klovner som elsker selskap og kontakt. Dette er katter som absolutt er penere i virkeligheten enn på bilder. Selv om jeg nok liker dem på bilder også. Alle som har truffet mine katter har falt pladask for dem.
30.06.2016

Din kommentar om Cornish rex:

Flere katteraser

Brukere som leste om Cornish rex var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter