Burmeser

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Burmeser. Du kan også legge inn egne erfaringer om Burmeser.

Burmeser bilder

BurmeserBurmeserBurmeser

Erfaringer med Burmeser

Her er det leserne har sagt om burmeser. Skriv kommentar

Eva sier: Burmeser er en kjærlig, ganske rolig og herlig katt. Elsker kos og trives ikke alene. Anbefaler to katter hvis eier er mye borte på jobb. Har en skjønn silkemyk pels og er veldig hengiven.
29.04.2010

Balder sier: Flott rase! Min burmeser er nå blitt hele 16 år. Noen som vet hvor gammel den eldste burmeseren i Norge og verden er?
27.01.2011

Anne-Gerd. sier: Burmeser er snill kosete,finner på mye rart.Jeg kaller min hundekatt for hun fot følger oss når vi går ut.Hun heter Line,kommer når vi roper.Har hatt tre burmesere,de er ganske like av natur. Anne-Gerd
18.08.2011

Kimberly sier: Til Balder:
Det eneste jeg vet er at Burmeseren kan bli opp til 21 år. Kanskje du kan finne ut noe med det
26.09.2011

EhHahHeH! sier: Jeg har ikke en renraset burmeser. Jeg har en blanding som har tegn fra Burmeseren. Han er langhåret og sort. Han er den beste katten jeg har hatt. Han er svært sta, men han er lærevillig. Jeg har lært ham sitt og vil ikke lære ham flere triks. Han er også en flink jeger! Super katt med super personlighet. Burmesere er kosete, det er blandingen min å !
09.04.2012

Perla sier: Vi har to burmesere, og de er brødre! Vi er vant til katter, men disse to skjønne trollene er mere lik menneskebarn:) De skal alltid være sammen med oss, og hvis det ikke blir kos akkurat når det passer dem, blir det veldig mye piping...
Vi har ikke barn, men Texas og Trixie fyller alle våre ønsker, og vi ser på guttene som barna våres! Vi klarer nesten ikke å være ifra dem! Vi har et stort hus, så de har masse plass til å leke og kose seg:) Men får de bestemme, skal de bare være sammen med oss, Mamma og Pappa:) Texas elsker Pappa over alt på denne jord, og Trixie elsker Mamma:) Vi skal ihvertfall alltid ha burmesere!!!
20.08.2012

Anita. sier: Vi har 2 Burmesere ( 1 gutt-1 år. og 1 jente- 4 mnd) Fra samme oppdetter.
Og en liten hund (på samme str som kattene)

Man kan ikke se hvem som er hva. De leker og sover tett sammen alle 3. Og kattene er lydige og kommer når vi roper på de.

De er utekatter, med kattedør. Selv om det er rasekatter, vil jeg ikke frarøve de et liv ute. Vi Bor landlig til med stor hage. Men de holder seg mest rundt huset :)

Burmesere elsker alle, men spesielt sine eiere.

Gutten er mer "mamma gutt" mens jenta er mer "pappa-jente"

Vi stiller ut gutten.

Det er nydelige katter, lette å stelle, god helse, lang levetid. og et selskap uten like!!

Jeg kan ikke foretille meg et liv uten Burmesere i.

Gismo, Xander og Leah.
Xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
16.06.2013

Moddy sier: Har ei jente som er blanding med Burmeser langhåret sort og hvit.Hun bor sammen me 2 andre katter som hun trives godt med.Hun er så femenin og elegante og rolige og utroligt kosete av seg.Har også en Rottweiler tispe som er hennes venn.Må si hun er en av min yndlings katt.
19.01.2014

Theresa sier: Vi har en burmeser hjemme som har veldig sterkt instinkter. Han er en innekatt men vil helst være ute. Han mjauer konstant fra morgenen av helt til kvelden. Vi synes utrolig synd på han, når vi ser at vi holde han inne mot sin vilje. Vi har ordnet et lite bur på veranda sånn at han har mulighet til å komme seg ut på dagtid. Det hjelper veldig lite :-/ vi vet ikke hva skal vi gjøre. Vi vurderer å gi han til noen som bor landlig, har gård eller en stor hage. Er det feil det? Har dere noe tips/råd i forhold til dette? Vi er rett og slett rådløs.
19.05.2016

Ollvar sier: Vi har hatt en burmeser (Obama) i ni år nå og han har vært utekatt de siste sju-åtte årene. (hannkatt). Han klarer seg meget bra ute selv med mange andre katter. Mitt tips til Theresa er å slippe den ut.. Ser at innlegget ditt ble postet for ca ett år siden..
21.04.2017

Din kommentar om Burmeser:

Flere katteraser

Brukere som leste om Burmeser var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter