Britisk korthår

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Britisk korthår. Du kan også legge inn egne erfaringer om Britisk korthår.

Britisk korthår bilder

Britisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthårBritisk korthår

Erfaringer med Britisk korthår

Her er det leserne har sagt om britisk korthår. Skriv kommentar

bengar sier: Har to ukastrerte hannkatter selv av denne rasen som er født med ca tre måneders mellomrom. Store personligheter på disse kattene! Den eldste er litt nervøs ettersom han brant inne i en låve når han var liten (før vi fikk han) mens den andre hopper nærmest på besøkende og krever kos og oppmerksomhet hele tiden.
De bor begge to inne i en leilighet uten muligheter for å gå ut, og de trives med det.
Mener å huske at de ofte blir kalt leilighetskatter siden de er noen rolige bamser som som oftest ikke har behov for å springe rundt.
Hender jo selvsagt at det blir litt broderlig slossing her også, men de mener det godt og det er bare litt mosjon. :)
ANBEFALES!
09.07.2012

Boygi!! sier: Kjenner en villkatt med denne rasen, han angrep vår katt så hun ødela det ene benet. Da eieren under naboen skulle flytte måtte 20 katter til dyrevernet men han ene stakk av. Han har ikke spist kattemat på 3 år.
16.11.2013

Zimba sier: Jeg kjenner meg ikke igjen i siste innlegg! Jeg har en hannkatt som er kastrert,og er "en blanding av hund og katt".Han er utrolig sosial og godlynt.Fikk han da han var 3 år,han kommer i døra når du kommer hjem,kommer på fanget om kvelden,maler så du hører det.Han leker for seg selv med papirlapper eller sugerør.Dribler mellom bena med papirlapper som er brettet som ball,vi kaster sugerør bortover gulvet og han henter den og kommer tilbake med den og legger den foran bena.Kvelden kommer og han går og legger seg på sin plass. Er det bra vær ute,går han ut i haven,i bånd og legger seg under treet og kan ligge der i mange timer.Det hender han går fri,i haven og løper frem og tilbake etter pinner.Zimba er helt utrolig til å være katt! Sjelden eller aldri fresing,har aldri bitt noen.Han er KOnge!
28.08.2016

Din kommentar om Britisk korthår:

Flere katteraser

Brukere som leste om Britisk korthår var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter