Balineser

Her finner du bilder, video, erfaringer og informasjon om katterasen Balineser. Du kan også legge inn egne erfaringer om Balineser.

Balineser bilder

BalineserBalineserBalineser

Erfaringer med Balineser

Her er det leserne har sagt om balineser. Skriv kommentar

Siv fra Bodø sier: dette er flotte katter å se på, men vil gjerne vite mer om de fra noen som kjenner rasen. Er en balineser en langhåret siameser, eller er det mer enn pelsen som skiller de to?
28.07.2009

trollpeis sier: Det er en katt med ballerina-tendenser. Ingen hale er mer elegant. MÅ oppleves!
20.02.2011

lars jørund sier: Balineser nr. 7493
04.08.2011

lars jørund sier: Besto har ein sånn Balineser. han er søt og kosete. av og til liker han ovære inne og sove og finne nye hjemmested og av og til liker han og være ute og kose seg. eg har funnet hjemmestedet til den Balineseren den besto har.

jeg er nr. 2130
05.08.2011

Cinderella55 sier: Hei Siv. Ja, en balineser er en langhåret siameser. Skilt ut som egen rase for mange år siden. Den har alle siameserens egenskaper: den er pratsom som siameseren og er særdeles sosiale katter. Hvis du er i full jobb bør du anskaffe 2 og ikke bare 1. De kan bli deppa hvis de blir ensomme. Akkurat som araberen er hesteverdens elite, er siameseren katteverdens elite. De er de mest intelligente kattene. Mine åpner dører selv. De er også kjent blandt veterinærer som katteverdens Houdini, de er mestere i å åle seg ut av katteburene sine. Særdelses morsomme dyr. Anbefales på det varmeste.
12.04.2012

Kari sier: Har en Maine Coon og en balineser. Måtte dessverre avlive den andre balineseren i fjor pga at den hadde vært utsatt for ei ulykke.
Den balineseren vi har igjen er blitt masete, det er ikke bare prating men stadig syting. Er veldig urolig på kveldene og vil inn og ut av døra hele tiden, hun åpner også selv ytterdøra om ho ikke får reaksjon fra oss med en gang. Denne sytinga startet før den andre ble avlivet så jeg tror ikke det er det som gjør det. Virker ikke som det er noe som plager henne heller, har vært hos veterinær som har undersøkt henne. Noen som har opplevd noe lignende?
28.06.2012

Din kommentar om Balineser:

Flere katteraser

Brukere som leste om Balineser var også interessert i følgende katteraser:

Søk - Katteraser.org


Forsiden Bilder av katteraser Bilder av katter